Administratief medewerk(st)er

Kan jij goed met mensen en cijfers omgaan en ben je klantgericht? Weet jij rust en overzicht te bewaren op hectische momenten? Ben jij handig met computers en nauwkeurig? Vind je het leuk om in een klein team in een internationale omgeving te werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Wie zijn wij?

Hi-Tech RF & Microwave Solutions is een bedrijf dat sinds 1989 internationaal actief is in de RF en Microgolf markt. Naast componenten, levert Hi-Tech ook technische software, test- en meetapparatuur en radar modules in het zusterbedrijf Radarxense BV. Het bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur , een prettige werk omgeving en er wordt grote waarde gehecht aan zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid van het hele team.

Waar zijn we naar op zoek?

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een parttime administratief medewerk(st)er, voor ongeveer 16 uur per week, met in de toekomst mogelijk uitbreiding. De uren worden in overleg verdeeld over 2 tot 3 werkdagen, met tenminste aanwezigheid op de maandag en woensdag. De arbeidsvoorwaarden van Hi- Tech zijn erg goed.

Wat vragen wij van jou?

Als administratief medewerker ben je zowel in staat om zelfstandig te werken als in teamverband. Je vindt het leuk om leveranciers, klanten en collega’s te woord te staan, voor het grootste deel per e-mail, in het Nederlands, maar ook in het Engels. Je verwerkt orders en offertes in ons softwaresysteem, je houdt van afwisseling, je kan zaken goed structureren en prioriteiten stellen, ook onder druk.

Wij vragen:

• Minimaal Havo / MBO4 niveau (met diploma)
• Goede kennis van de Engelse taal
• Commerciële feeling
• Goede kennis van Word, Excel en Outlook
• Pré: Ervaring met in- en export van goederen

 

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

• Het invoeren van orders en maken van offertes in een geautomatiseerd systeem
• Het bewaken van richting klant gemaakte afspraken en het up-to-date houden van het klantenbestand
• Algemene ondersteuning v.w.b. administratie en archivering, zo ben je ook back up voor debiteurenbeheer en het notuleren van intern overleg
• En verder verwachten we van je dat je mee helpt in de algemene (huishoudelijke) taken op kantoor

 

Ons aanbod

Wij bieden jou een verantwoordelijke, leuke en afwisselende parttime baan in een leuk team. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen uitdaging en voldoening halen uit hun werk. Dat betekent voor jou als mogelijke nieuwe collega, kansen om binnen ons team te groeien en jezelf verder te ontplooien.

Lijkt het je wat? Schrijf ons vandaag nog!

Je kunt je CV voorzien van een korte motivatie sturen aan: Olaf.biezeman@hitechbv.nl
Hi-Tech RF & Microwave Solutions
Olaf Biezeman (directeur)
Kwekerijweg 2A
3709 JA Zeist
Tel 030-3074420